Commitment fortsetter å vokse, velkommen til Thomas og Adnan!

Fra venstre: Thomas Løken og Adnan Alisa

Vi er begeistret for å ønske Thomas Løken og Adnan Alisa velkommen til Commitment! Thomas startet sin reise hos oss første oktober og er allerede i full sving med et spennende oppdrag hos Sparebank 1 Forsikring. Adnan, som også ble en del av vårt team samme dag, investerer sin tid i å heve sin kompetanse med sertifiseringer mens han venter på det perfekte oppdraget. Vi ser frem til å samarbeide med begge for å levere gode resultater til våre kunder.

 

Thomas – Prosjekt- og teamledelse med smidig tilnærming

Bakgrunn og erfaring

Thomas har en solid utdannelse som sivilingeniør innen datateknikk fra NTNU, og han har jobbet over to tiår i IT-bransjen. Han startet sin karriere som konsulent og jobbet i denne rollen i 12 år før han tok på seg mer faste stillinger i anerkjente selskaper som Canal Digital Kabel-TV og Telenor. Vi er sikre på at Thomas sin bredde og dybde av erfaring vil skape verdi ute hos våre kunder.

Forventninger og ambisjoner

Thomas ser frem til å møte nye mennesker og å jobbe med de utfordrende problemstillingene våre kunder står overfor. Han er spesielt spent på å gjenoppleve konsulentlivet etter noen år borte fra bransjen og er klar for nye utfordringer.

Med hans ekspertise og erfaring, er Thomas åpen for oppgaver knyttet til teamledelse eller oppgaver rundt IT-miljøer og systemutviklingsmiljøer. Han har en spesiell interesse for problemstillinger innenfor smidig organisering, strukturering og koordinering mot interessenter med tanke på leveranser. Han har en bred faglig bakgrunn innenfor blant annet prosjekt og produktledelse, og smidig teamledelse.

Adnan – Skyarkitektur og digital transformasjon

Bakgrunn og erfaring

Adnan har bakgrunn innenfor IT-arkitektur, strategisk planlegging og implementering av skyteknologi. Han har bidratt i ledende roller hos anerkjente organisasjoner som Crayon, DNB Bank og NBX. Med en mastergrad i informatikk: programmering og systemarkitektur fra Universitetet i Oslo, har Adnan den nødvendige teoretiske bakgrunnen som supplerer hans praktiske erfaring. Han har spesialisert seg innen flere sentrale områder som er av stor verdi for våre klienter. Hans ekspertise omfatter skyarkitektur, sikkerhet, digital transformasjon, entreprenørskap og enterprise arkitektur.

Adnan er spesielt interessert i prosjekter som krever tverrfaglig samarbeid og innovative teknologiske løsninger. Han ser frem til utfordrende oppgaver som involverer skystrategi, migrering og digital transformasjon, spesielt innen finans- og energisektoren.

Forventninger og Ambisjoner

Adnan ser frem til å bli en del av Commitment og samarbeide med våre kunnskapsrike kolleger. Han er spent på å bli kjent med de som allerede jobber her og er klar til å bidra med hans ekspertise og kunnskap.

Han ser også frem til å kunne bruke både tekniske og strategiske ferdigheter i kommende oppgaver. Med en balanse mellom teknisk dyktighet og strategisk innsikt, er Adnan klar til å møte våre kunders behov på en helhetlig måte.

For meg var det viktig å komme inn i et miljø med dyktige, faglig sterke og motiverte personer, noe jeg vet at Commitment har. Det gjør at jeg kan utvikle meg videre og være en del av et miljø som virkelig vil bidra for kundene og leveransene som forventes der. Jeg hadde også et ønske om å jobbe inn mot større miljøer med mer variert oppgaver, noe jeg er helt sikker på at det vil bli mulighet for i Commitment.
Thomas Løken
Senior konsulent
Jeg fikk et godt inntrykk av kulturen og de som jobber her og jeg tror at Commitment tilbyr den rette plattformen for meg, hvor jeg kan bidra med min kunnskap og samtidig utvikle meg videre med støtte fra et sterkt fagmiljø.
Adnan Alisa
Senior konsulent