Om oss

Om oss

Commitment AS

Siden 1999 har Commitment bidratt med ekspertise i rommet mellom forretning og teknologi. Vi er en sammensveiset gjeng bestående av 20 erfarne konsulenter, med faglig lidenskap og utdannelse på masternivå. Vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss internt og strekke oss lengre for kunden. Selskapet er heleid av våre ansatte.

Gjennom årene har vi fått bred og dyp erfaring med virksomhetsarkitektur, industrialisering, digitalisering, og strategisk styring av IT-porteføljer.

Disse verktøyene benytter vi for å hjelpe bedrifter og offentlige etater å få oversikt, effektivitet, og høy måloppnåelse i prosjekter, prosesser, endringer og forretningsdrift. Vi oppnår klare synergier mellom forretningsdrift og teknologiske løsninger, med fokus på gevinstrealisering fra dag én.

Vi har bidratt med prosjektledelse og prosessoptimalisering for blant annet Forsvaret, Telenor og Hafslund Nett. Gjennomgående kartlegging, samt datadrevne og helhetlig målstyrte forbedringstiltak utgjør grunnlaget for vårt arbeid.

Kontakt
post@commitment.no
Tel: +47 880 04 080

Besøksadresse
Strandveien 37
1366 Lysaker

Postadresse
Postboks 534
1327 Lysaker

For kunder
Eric Spada
eric.spada@commitment.no
Tel: +47 970 97 935

For kandidater
Per Rune Land
per-rune.land@commitment.no
Tel: +47 971 86 831

Ta kontakt

Send oss en melding

    Ved å huke av nedenfor, gir du tillatelse til at Commitment kan lagre og behandle personopplysningene som ble sendt ovenfor for å gi forespurt innhold og relevant markedskommunikasjon. For mer informasjon, vennligst les personvernreglene våre.

    Jeg godtar å motta annen kommunikasjon fra Commitment