Jobb hos oss

Commitment AS er et norsk selskap som eies 100% av de ansatte. Vi er spesialister på industrialisering og digitalisering av forretningsprosesser og vi leter alltid etter nye talenter som ønsker å bli en del av vårt sterke fagmiljø! Vårt team består av system- og virksomhetsarkitekter, prosjektledere og prosesseksperter. Sammen jobber vi for å transformere bransjen og oppnå suksess.

Vi tilbyr konkurransedyktige arbeidsavtaler, inkludert forsikringspakker og pensjonsordninger. Hos Commitment legger vi stor vekt på et trivelig arbeidsmiljø med faglige samlinger og sosiale sammenkomster, både på kontoret og utenfor.

Hos oss er vi under oppfatningen av at: Vi jobber sammen, utvikler oss sammen og lykkes sammen!

Høy kompetanse og mulighet for faglig utvikling

Våre ansatte har privilegiet av å jobbe sammen med hyggelige og dyktige kollegaer som alltid er klare til å drøfte problemstillinger, fremme kreativitet og dele kunnskap. Commitment gir deg muligheten til å forme din egen karrierevei. Du kan velge din rolle i prosjekter, samarbeide med ulike oppdragsgivere og delta i kurs som passer dine behov. Vi legger vekt på skreddersydde karrieremuligheter. I tillegg tilbyr vi organiserte kurs ved behov. Dette gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på de siste trendene og teknologiene innen ditt fagområde.

Fleksibel hverdag og åpenhet

I Commitment ønsker vi å gi deg en skreddersydd opplevelse som passer for deg. Vi fremmer en «frihet under ansvar»-kultur som gir deg verdifull fleksibilitet i din daglige rutine. Dette betyr at du kan tilpasse arbeidsdagen for å oppnå en sunn balanse mellom jobb og fritid, slik at du kan trives både på og utenfor jobben. Vi forstår at familie er viktig, og Commitment er stolt av å være et familievennlig selskap. Vi tilbyr gode ordninger, inkludert full dekning under permisjon, for å sikre at du kan nyte viktige livsøyeblikk uten bekymringer. Hos oss er du en verdifull del av vårt åpne og støttende fellesskap.

Eid av ansatte og ønsker å forbli et mindre selskap​

I Commitment ser vi på deg som en viktig del av vårt fellesskap. Fordelene av å være et lite konsulentselskap er tydelige. Her har vi en flat struktur der du virkelig vil føle deg verdsatt, og du får muligheten til å påvirke både din egen og selskapets hverdag. Vi tror på å skape en atmosfære der du har kort vei til å diskutere med både kolleger og ledergruppen. Vi er stolte av å kunne tilby deg konkurransedyktige lønninger og markedets høyeste pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss har du muligheten til å ta en aktiv rolle i utviklingen av selskapet, og vi ser frem til å ha deg med på vår reise mot suksess

Interessante oppdrag​

Vi vet at du søker etter nye og spennende utfordringer, og det er akkurat det du vil finne hos oss. Commitment gir deg muligheten til å jobbe med store og anerkjente kunder på prosjekter som garantert vil utfordre deg. Våre oppdrag krever ofte at du utvider dine kunnskaper og dykker inn i nye områder, noe som gir deg en verdifull mulighet til personlig og faglig vekst. Det beste er at du har muligheten til å påvirke hvilke oppdrag du jobber med. Sammen med vår salgsansvarlige kan du forme oppdragstypene som passer best for dine interesser og ferdigheter. Hos oss handler det om å tilpasse din karriere til dine ambisjoner.

Sosialt

Hos oss legger vi stor vekt på det sosiale fellesskapet. Vi tror på å skape sterke bånd og gode relasjoner blant våre ansatte, noe som gjør arbeidsmiljøet enda mer trivelig og inspirerende. Vi arrangerer faglige samlinger og middager én gang i måneden, samt en spennende helgetur hvert andre år som virkelig er noe å glede seg til. Dette gir oss muligheten til å kombinere faglig utvikling med hyggelig samvær, og vi mener at denne frekvensen passer perfekt for å opprettholde et sterkt samhold. Vår gruppe består av en variert gjeng, med både unge talenter og mer erfarne senior konsulenter. Dette skaper en dynamisk atmosfære hvor vi lærer av hverandre og trives i hverandres selskap. Vi deltar også aktivt i spennende idrettsarrangementer som Holmenkollstafetten, der vi utfordrer oss selv og bygger sterke bånd gjennom felles aktiviteter. Hos oss handler det om mer enn bare arbeid – det handler om å skape minner og oppleve gode stunder sammen.

Stabilt selskap

Vi er stolte av å kunne si at vi er et stabilt selskap som har vært en del av bransjen siden 1999. Gjennom alle disse årene har vi opprettholdt en sunn økonomi og en solid forretningshistorie. Dette gir våre ansatte trygghet og visshet om at de er en del av et pålitelig selskap. I tillegg til vår økonomiske stabilitet, har vi oppnådd en meget høy score på medarbeiderundersøkelser. Dette viser at våre ansatte trives og er engasjerte i sitt arbeid hos oss. Vårt lave turnover rate bekrefter også vår evne til å skape en arbeidsplass hvor folk ønsker å bli og utvikle sin karriere. Vi er ikke bare et selskap med en imponerende historie, men også et sted hvor du kan være trygg og trives mens du bidrar til vår videre suksess.

"Hos Commitment har jeg opplevd noen utrolig spennende oppdrag og vært en del av et fantastisk fagmiljø. Vi har en sterk kultur for å dele kunnskap og samarbeide, noe som gjør at jeg alltid føler meg støttet og hjulpet når jeg står overfor utfordringer i mine prosjekter."
Christian Svendby
Seniorkonsulent
"Selv om våre ansatte jobber med ulike kunder, legger Commitment stor vekt på å skape et hyggelig fellesskap. Vi arrangerer jevnlig både faglige og sosiale sammenkomster, inkludert spennende reiser!"
Charlotte Mordal Dahl
Seniorkonsulent
"Det er virkelig sjeldent å finne en arbeidsplass som legger så stor vekt på å støtte både arbeidsliv og familieliv som denne!"
Jørgen Henriksen
Seniorkonsulent

Har du spørsmål?

Trenger du mer informasjon eller har spørsmål om våre stillingsannonser? Vi er her for å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt, så svarer vi på dine henvendelser og gir deg den informasjonen du trenger for å ta ditt neste karriereskritt.

Rekrutteringsansvarlig

Per Rune Land
per-rune.land@commitment.no
+47 971 86 831