Velkommen til vår nye konsulent – Charlotte

Forrige uke hadde vi gleden av å ønske Charlotte Mordal Dahl velkommen i ny stilling som konsulent i Commitment! 

Som tidligere profesjonell håndballspiller, og med nylig erfaring fra EVRY som Business Analyst innen IT-systemer for bank og finans, er vi overbevist om at Charlotte har erfaring, egenskaper og personlige styrker som blir et verdifullt tilskudd til teamet. 

 Charlotte har spilt på det norske landslaget i mange år. Hun har også bodd fire år i Paris, der hun spilte for det proffe kvinnelaget Issy Paris. Totalt bodde hun syv år i forskjellige land i Europa, og opplever at dette har gitt henne god erfaring med å tilpasse seg nye kulturer og miljøer. 

Samtidig har lagsport og toppidrett gjort at hun ser verdien av å jobbe i godt sammensatte team, der synergiene av de enkeltes styrker og ulikheter kan medføre gode resultater. Dette opplever hun er direkte overførbart til næringslivet. 

 I tillegg forteller hun at hun motiveres av å jobbe aktivt og bevisst med målsetninger, både på kort og lang sikt. Hun får en boost av å lykkes og se resultatene av innsatsen, noe hun tilstår er preget av toppidretten. Hun tror og håper å kunne fortsette den utfoldelsen gjennom Commitment, og sier at nettopp dette var en av hovedgrunnene til at hun valgte å fortsette karrieren her. 

 ”Jeg liker, trives og motiveres av å jobbe i ambisiøse arbeidsmiljøer, og opplever at Commitment er i en fase hvor organisasjonsstrategien er offensiv og spennende, og at de har lyst og ambisjoner om å vokse. Det er noe jeg identifiserer meg med fordi jeg selv også har lyst til å utvikle meg og få vokse videre—og fikk en følelse av at det kan jeg få lov til hos de.” 

Mens Charlotte fortsatt bodde i Frankrike og var aktiv i håndball, startet hun utdanningen i Økonomi og administrasjon gjennom BI, med en fordypning i logistikkledelse. Det foreligger også en plan om å fortsette med en mastergrad innen ledelse kombinert med jobben. Hun forteller at hun har vært nysgjerrig på å jobbe mer på styringssiden av prosjekter, noe hun ser frem til å utforske i den nye rollen som konsulent. 

Charlotte vil i første omgang jobbe med arbeidsoppgaver innen Prosjektledelse og bistå til fagområdet Prosess her hos oss. Hun er også i gang med PRINCE2 fordypnings-sertifisering, og ser nå frem til å komme ut i oppdrag med nye utfordringer. Hun sier hun har vært spent på arbeidshverdagen som konsulent, og hvordan det er å skape bedriftsidentitet og tilhørighet når man er mye ute hos kundene. Dette opplever hun allikevel at Commitment har bevissthet rundt, og aktivt går inn for gjennom fagsamlinger, turer osv. Hun opplever at Commitment har høy faglig kompetanse, samtidig som de tar sikte på å dele på kompetanse internt, blant annet gjennom fagsamlinger. 

På fritiden er Charlotte engasjert i idrett, og liker å holde seg aktiv, enten det er med ski på bena, på golfbanen eller i skogen. Det gir henne mye energi, og kombineres med familielivet sammen med to barn og ektemann. 

Videre sier Charlotte at hun tror og håper de som kjenner henne vil karakterisere henne som pålitelig. Hun jobber hardt for å følge opp det hun sier hun skal gjøre.

Velkommen til Commitment, Charlotte. Vi gleder oss til å jobbe med deg og vise kundene hva du har å by på!